Syyskuun asioita

Viime viikonloppuna päästiin kisailemaan kauden ensimmäisissä kilpailuissa ja ensi viikolla ilmoitellaan lajeja jo Syysuinteihin. Syysuinneissa kaikki uivat kaikki 100 metrin matkat (100pu,su,ru,vu,sku).

Viime viikolla lopeteltiin myös kilometriviikkoa ja osallistuneet uimarit saivat kasaan huimia kilometrejä. Kilpailu jatkuu viikoilla 41 (Piispalan viikko) ja viikolla 45 (viikko ennen GP:tä). 

Seuraavat kolme viikkoa ollaan keskiviikkoaamuisin yleisvalmennuksessa Monnarilla klo 8-9:30. Yleisvalmennuksia on siis 8.9, 15.9 ja 22.9.

Yleisvalmennus alkaa klo 8 Monnarin judosalissa. Nähdään vaikka Monnarin edessä vähän ennen kahdeksaa, niin keretään vaihtamaan vaatteet ennen valmennusta.  Niille, jotka eivät pääse yleisvalmennukseen on mahdollisuus uida omatoimista uimahallilla ennen kahdeksaa. Jos uimareilla on vaikeuksia koulukyytien kanssa, niin olkaa yhteydessä. Voin kuljettaa osan uimareista kouluun harjoituksen jälkeen. 

Uimareilla on vapaa viikonloppu 10-12.9.2021. 

Nyt on aika paljon uimareita kipeänä, joten muistuttelen kevyestä altaaseen paluusta ja olon seuraamisesta. Ensimmäisessä harjoituksessa 15 min allasta, toisessa 30 min ja kolmannessa 45 min.

NSM-ryhmän toinen sali alkaa perjantaina 24.9 klo 18:30-19:30. Muiden uimareiden kanssa katsotaan yksilöllisesti onko tarvetta toiselle salille.

Vanhempainilta järjestetään perjantaina 17.9  klo 19 (kisaverra klo 17-18). Vanhempainilta järjestetään etänä. 

Terkuin,

Helena



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VKO 43

Oskareiden ja Nuorisouintien lajit

vko 14 harjoitusajat perjantai päivitetty