Kausaria ja syksyn ohjelmaa

 ‍Moi kaikille,

Kautta aloiteltiin viime viikolla. Melkein ollaan saatu kaikki uimarit reeneihin, mutta varmasti päästään näkemään kaikkien kanssa tulevien viikkojen aikana.

Juniori 1-ryhmään kuuluu tällä hetkellä 8 uimaria. NSM-ryhmässä on 4 uimaria. Ryhmien kokoonpanot ja harjoitusajat näkyvät seuran sivuilla niiden uimareiden osalta, jotka ovat antaneet luvan nimen julkaisuun. Päätös perustaa monen vuoden jälkeen NSM-ryhmä perustuu siihen, että meiltä nousee vuosittain vähemmän uimareita Edustukseen, kuin sieltä lopettaa uimareita, joten pyrimme pitämään uimareita toiminnassa mukana. Nykyiset NSM-ryhmäläiset ovat yhdeksäsluokkalaisia, jotka harjoittelevat tavoitteellsesti ja ovat valmiita harjoittelemaan useamman kerran päivässä. Ryhmät harjoittelevat suurimaan osan harjoituksista yhtä aikaa.

Alustava kausisuunnitelma löytyy Whats Appista ja vanhempien sähköpostista. NSM-ryhmän maanantain aamureenit alkavat maanantaina 23.8.
Keskiviikon aamureenit alkavat keskiviikkona 25.8
 ja samalla viikolla aloitetaan metrireenihaastetta yhdessä Juniori 2-ryhmän kanssa. Ryhmien uimarit jaetaan kolmeen tasaiseen joukkueeseen ja joukkuet keräävät metrejä niin paljon kuin mahdollista. Metrireenit uidaan 26-29.8.

Seuraavalla viikolla uidaan kauden ensimmäiset JS -Cupit ja kilsaviikko. Kilsaviikoilla NSM+J1+J2 ryhmät uivat niin paljon kilometrejä, kuin viikon aikana kerkeävät. Kilsaviikoille on läsnäolopakko, eli toivomme uimareiden hoitavan aikataulunsa niin, että pääsevät kaikkiin harjoituksiin mukaan.
 

Olemme pyytäneet JKU:n valmentajia pitämään uimareille yleisurheilua keskiviikkoaamuisin ja lauantai-iltaisin eriksen mainittuina päivinä, jotka näkyvät kausisuunnitelmasta. Harjoitusten painopiste on juoksutekniikassa ja ponnistulajeissa. Keskiviikkoaamun YU-harjoitukset alkavat 8.9.201.

Ryhmille on varattu leiri Piispalasta 14-17.10.2021. Leirille lähtevät uimarit Flippereistä NSM-ryhmään. Piispalasta on varattu altaat tulo-ja menopäivälle 2h, ja muille päiville 2x2h. Leiristä tulee lisätietoa viikolla 33.

Syylomalla (VKO 42) maanantai on vapaa ja sen jälkeen pidetään tiistaista perjantaihin muut lajit viikko (19-22.10)., jossa toki pidetään allastuntuma muutamalla reenillä yllä . Perjantai aamun jälkeen uimareilla on vapaaviikonloppu.

Ryhmään nyt syksyllä siirtyneiden uimareiden kanssa emme aloita aamureenejä nyt alkusyksystä, vaan katsomme kuormitusta syysloman jälkeen. Muille uimareille aamureenit kuuluvat viikkorytmitykseen. Akatemialta saa urheilijasopimuksia, joilla on mahdollista anoa aamuharjoituspäivien ensimmäinen tunti vapaaksi, jolloin uimarit kerkeävät harjoittelemaan ja syömään ennen kouluun menoa. Vapautuksen antaa koulu, ei siis seura tai akatemia, ja edellytyksenä on kyseisen aineen tehtävien teko itsenäisesti sekä kiitettävä koulumenestys.

Ensi viikolla tulee tietoa Piispalan leiristä, akatemiarannekkeista/saleista sekä valmentajakuvioista.

Olkaahan yhteydessä jos kysyttävää :)

Terkuin,


Helena

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VKO 43

Oskareiden ja Nuorisouintien lajit

vko 14 harjoitusajat perjantai päivitetty